Welkom op de website van Wings Bedrijfsadvies en welkom op mijn blog!

Op deze blog zal ik periodiek berichten uit het nieuws en mijn eigen visie over actualiteiten plaatsen. Berichten omdat ik ze interessant vind en hopelijk u als lezer ook.

Dit volgt echter later. Om te starten eerst een vraag die ik vaak hoor: “Waarom heet het bedrijf Wings Bedrijfsadvies?”

Dit zit als volgt:

Ik werkte 7 jaar bij een bank en zakelijk stond ik er vrij goed voor. Een mooie auto, goede beoordelingen, carrière mogelijkheden en relatief veel vrije tijd. Ik merkte echter ook dat ik wat miste. Ik wilde meer vrijheid en dichter met mijn klanten samenwerken. De wens hebben is één, maar de stap zetten vond ik eng. Je sluit namelijk ook veel mogelijkheden af.

Toen stuitte ik op de volgende quote:

“A bird sitting on a tree is not afraid of the branch breaking, because her trust is not in the branch but in her own wings.”

Ik realiseerde me dat ik de beslissing zo moeilijk vond, omdat ik naar de tak keek en niet naar mezelf. Nu kon ik de stap zetten en ben ik deze onderneming gestart.

Inmiddels ben ik bijna een half jaar onderweg en heb nog geen dag spijt gehad van deze beslissing.  Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en met goede ondernemers mogen samenwerken en met hen successen behaald. Bijvoorbeeld starters geholpen om het benodigd kapitaal te vergaren, verlieslatende klanten maken weer winst en een slechte buitenlandse deelneming zonder extra kleerscheuren voor het moederbedrijf afgestoten.

Kortom ik ben blij met de genomen stap en met een knipoog naar deze beslissing is de naam van het bedrijf ‘Wings Bedrijfsadvies’ geworden.

Ik wens ieder veel plezier met het lezen van deze blog. En heeft  u als ondernemer een kans of uitdaging waar u graag ondersteuning bij wilt gebruiken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Harm van Adrichem

Share Button
Menu