strategie

financiën

reorganisatie

Resultaten

Ieder bedrijf kan beloven goede kwaliteit te leveren. En je kan ons hele sympathieke mensen vinden, echter het draait er uiteindelijk toch om of de samen vastgestelde doelen worden gehaald. Wordt de financiering voor het plan wel of niet verstrekt? Wordt de reorganisatie een succes? Bereikt je onderneming een hoger niveau nu Wings Bedrijfsadvies betrokken is? Hoewel we nog maar kort bestaan (sinds 2015), hebben we al resultaten behaald waar we erg trots op zijn:

    • meer dan 150 ondernemingen succesvol begeleid bij een zakelijk vraagstuk;
    • Voor 10 bedrijven verzorgen wij structureel het financieel management;
    • meer dan 25 reorganisatierapportages gemaakt en meegewerkt aan de implementatie hiervan;
    • meer dan 100 financieringsplannen succesvol bij banken en/of andere financieringspartijen uitgezet;
    • meer dan 25 starters succesvol geholpen hun startkapitaal te verkrijgen;

Wij hebben ervaring in de sectoren: food & agri, bouw, industrie en retail. De omvang van de ondernemingen waar wij voor werken is wisselend van starters tot gevestigde partijen met een omzet boven de € 150.000.000,- . Dus voor zowel de “K” als de “M” van het MKB zijn hele mooie resultaten gehaald.

Lees hieronder wat klanten over ons zeggen:

Pragmatisch

“Wings Bedrijfsadvies heeft namens Handelsonderneming Tuin-Bouw geholpen met ons prachtige nieuwe pand in Hoek van Holland. De pragmatische aanpak, zijn expertise op het financiële vlak en zijn ervaringen op dit gebied heeft ervoor gezorgd dat het financiële proces zeer vlot verlopen is met als resultaat een fantastisch nieuwe locatie voor ons en een zeer prettige samenwerking. Al met al niets meer dan lof.”

– Gerrit Snijders, directeur Tuin-Bouw B.V. –

Vertrouwelijk en persoonlijk

“Wij ervaren de samenwerking met Harm als zeer vertrouwelijk en persoonlijk. Juiste professionals aan je binden is belangrijk en dat is nu net wat wij met Harm gedaan hebben! Naast de financiële inbreng is ook de strategische en persoonlijke inbreng voor ons als bedrijf een zeer waardevolle aanvulling!”

– Tom Zwinkels, vennoot fa. HGL Zwinkels en Zn. –

Helder en realistisch

“Na een eerste oriënterend gesprek, waarbij het klikte, zijn we in zee gegaan met Wings Bedrijfsadvies. Harm heeft met onze informatie het voortouw genomen en een investeringsplan geschreven wat duidelijk, overzichtelijk, volledig en bij ons bedrijf past. Daarnaast is Harm voor ons een sparringpartner geweest tijdens de financieringsaanvraag, met een heldere en realistische blik vanuit ons bedrijf gezien.”

– Ariën van der Lans, directeur van Lanstomaten BV –

Menu