Kernwaarden

Eerlijkheid en transparantie zijn de basis van elke partnerschap. Als klant kunt u van ons verwachten dat wij duidelijk en transparant zijn in onze adviezen. Wij willen lange termijn relaties met onze klanten opbouwen en vanuit dit oogpunt een onderdeel van het bedrijf worden. Hiervoor is eerlijkheid en vertrouwen in elkaar noodzakelijk.

Mensgericht in onze analyses. Cijfers vertellen slechts de helft van het verhaal. De andere helft is het verhaal van de ondernemer en zijn medewerkers die hun passie nastreven, hun specifieke kwaliteiten hebben en op hun eigen manier keuzes maken. Dit onderdeel krijgt in onze dienstverlening ook de ruimte die het nodig heeft.

Doelgericht werken zorgt dat er beweging ontstaat. Wij zijn overtuigd dat er met een gestructureerde aanpak en door te werken met concrete actiepunten, doelen eerder en efficiënter gehaald gaan worden.

Harm van Adrichem

Mijn naam is Harm van Adrichem. Ik ben opgegroeid in een agrarisch ondernemersgezin in de regio Westland, waar ik nog steeds woon. Na afronding van mijn studie Corporate Finance aan de Erasmus Universiteit ben ik als bankier aan de slag gegaan. Hier heb ik werkervaring op gedaan bij de commerciële en bijzonder beheer afdeling van banken. Door dit werk heb ik bij veel ondernemingen in de keuken mogen kijken en met gepassioneerde ondernemers mogen werken. In deze periode ben ik mezelf ook steeds meer gaan interesseren voor de mens achter de cijfers, wat uiteindelijk heeft geleidt tot mijn certificering als erkend ondernemerscoach (STIR).

In 2014 heb ik de beslissing genomen om mijn baan op te zeggen en deze onderneming te starten. In deze onderneming streef ik mijn passie na: samen met de ondernemer, creatieve oplossingen vinden, voor bestaande en toekomstige uitdagingen en kansen.

Corno Langerak

Mijn naam is Corno Langerak en ik ben woonachtig in Numansdorp, een dorp in de Hoeksche Waard. In 1996 heb ik mijn studie bedrijfseconomie aan de HES te Rotterdam afgerond. Vervolgens ben ik in dienst getreden bij de Rabobank. Ik heb in 20 jaar verschillende functies vervuld binnen de bank. Mijn laatste functie was Accountmanager Grootzakelijke Relaties. In mijn functie als accountmanager heb ik altijd dicht bij de ondernemer in het MKB gestaan en de ondernemer mogen adviseren. De passie die ik bij de MKB-ondernemer ontdekte intrigeerde mij en daardoor heb ik veel waardering en respect gekregen voor de ondernemer. Eind 2015 heb ik besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan en zelf ondernemer te worden.

Ik wil graag mijn bancaire ervaring inzetten ter ondersteuning en advisering van de MKB-ondernemer. Hierbij focus ik mij op de mens achter de ondernemer en fungeer ik met plezier als coach en sparringpartner van de ondernemer.

Menu